Friday, October 24, 2008

Lana - βγαλμένα από τη ζωή !


Τα φρύδια της Lana, της τα είχαν ξυρίσει στην αρχή της καριέρας της για να παίξει ένα κορίτσι σε χαρέμι. Δεν ξαναβγήκαν ποτέ ! Χρόνια αργότερα όταν έπιασε φωτιά το σπίτι της, η Lana πήρε τρία πράγματα βγαίνοντας σε πανικό. Το κραγιόν της, το μολύβι για τα φρύδια της και το σεσουάρ για τα μαλλιά της ....

Η Lana ήταν γνωστή στο Hollywood για τις πολλές ερωτικές περιπέτειες που είχε. Όποιος γεροδεμένος με στενό παντελόνι έπεφτε μπροστά της τον καλούσε στο καμαρίνι της. Όπως έλεγε και η ίδια "αρέσω στα αγόρια και μου αρέσουν τα αγόρια".

Τα καστανά μαλλιά της, βάφτηκαν για πρώτη φορά ξανθά για την ταινία του 1939 "Idiot's Delight". Αν και τελικά δεν έπαιξε στην ταινία ήταν πλέον αργά να γυρίσει πίσω στο φυσικό της χρώμα. Το ξανθό χρώμα την έκανε να φαίνεται πιο χαλαρή, πιο εύκολη. To Hollywood την ανακύρηξε "Nightclub Queen".

Στην ταινία "Δόκτωρ Τζέκυλ και Κύριος Χάϊντ" του 1941 υπάρχουν δύο γυναικείοι ρόλοι. Η αθώα αρραβωνιαστικιά και η πουτάνα. Στην ταινία θα έπαιζαν η Ingrid Bergman και η Lana Turner. Εννοείται πως ο σκηνοθέτης είχε στο μυαλό του να παίξει η Lana την πουτάνα. ΟΜΩΣ κατ'απαίτηση της Ingrid αλλάξανε τους ρόλους μεταξύ τους και θριαμβεύσανε και οι δύο !

Αποφθέγματα της Lana

Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός ο οποίος βγάζει παραπάνω χρήματα από όσα μπορεί να ξοδέψει μία γυναίκα. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που θα βρεί έναν τέτοιον άντρα.

Βρίσκω τους άντρες τρομερά ερεθιστικούς και όποια γυναίκα το αρνηθεί αυτό είναι ή αναιμική γριά, ή πουτάνα, ή αγία.

Λένε ότι στο Hollywood θα πρέπει να συγχωρείς τους εχθρούς σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συνεργαστείς μαζί τους.

Περίμενα στη ζωή μου να παντρευόμουν ένα άντρα και να έκανα επτά παιδιά. Αντιθέτως παντρεύτηκα επτά άντρες και έκανα ένα παιδί.


No comments: